Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022, 22:38

IDVOR: Održan godišnji koncert folklornih sastava Doma kulture

U svečanoj sali Narodnog doma Mihaila I. Pupina, održan je godišnji koncert folklornih sastava. Na koncertu su se predstavile starija i mlađa grupa folklornog ansambla Doma kulture u Idvoru, kao i gosti KUD “Đerđef” iz Zrenjanina. The post IDVOR: Održan godišnji koncert folklornih sastava Doma kulture appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

INTERAKTIVNE DEČJE PREDSTAVE U JABUCI Održan 19. Dečji pozorišni festival

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Nov.2022, 17:19

Ovog vikenda u Jabuci održan je Dečji pozorišni festival. Da je pozorišna umetnost ono u čemu mališani uživaju govori smehom ispunjena sala Doma kulture „Kočo Racin“. Tokom dva festivalska dana, publici su se predstavile dramske trupe iz Jabuke, Beograda, Zrenjanina i Tetova. Predstave imaju...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.