I danas vrelo: Beograd sa 35 stepeni danas najtopliji grad u Evropi

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jun.2013, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas vrelo: Beograd sa 35 stepeni danas najtopliji grad u Evropi

U Srbiji je jutros najtoplije u Beogradu i na Crnom Vrhu, gde je u pet časova izmeren 21 stepen, a najhladnije u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila 12 stepeni.

U Beogradu će vetar biti slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Očekuje se minimalna temperatura 21, a maksimalna do 35 stepeni. Beograd će danas biti najtopliji grad u Evropi.U Kikindi, Loznici i Negotinu izmereno je 19 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).Na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu i Valjevu izmereno je 18, a u Somboru, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, na Zlatiboru, u Kruševcu, Nišu i Vranju 17 stepeni.U Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu i Zaječaru izmereno je 16, na Kopaoniku, u Kuršumliji, Ćupriji, Leskovcu i Dimitrovgradu 15, a u Velikom Gradištu i Požegi 12 stepeni.(Izvor: Tanjug, S media)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tropske vrućine u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2013

BEOGRAD - Srbiju je danas zahvatio talas tropskih vrućina i u većini mesta temperatura vazduha je premašila 30. podeok, a najtoplije je u Valjevu, gde su u 13 časova izmerena 34 stepena.U Zrenjaninu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kruševcu, Ćupriji, Nišu i Zaječaru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.