Grafit s likovima iz Mućki koji je oduševio Bojsija - iz Zrenjanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafit s likovima iz "Mućki" koji je oduševio Bojsija - iz Zrenjanina

Britanski glumac Džon Čalis, koji tumači Bojsija u čuvenim ''Mućkama'', podelio je sa pratiocima na Tviteru oduševljenje grafitom iz Srbije na kojem se nalaze njegove kolege iz legendarne britanske serije Del Boj, Rodni i stric Albert.

Kako je prenela RTS, Čalis ne precizira gde se tačno grafit nalazi, ali ocenjuje da je rad umetnički i to odličan.

Na slici koja zauzima ceo zid nalaze se Del Boj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rodni i stric Albert, uz neizbežni citat ali na srpskom jeziku: ''Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri''.

Oduševljeni Bojsijevi obožavaoci sa ovih prostora u komentarima na njegov tvit navode da je reč o objektu u Zrenjaninu, a dokaz za to je, kažu, to što na grafitu piše ''Pekam, Madrid, Bagljaš''.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.