Izvor: Radio 021, 10.Sep.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska uprava Zrenjanina: Rezultati ispravnosti vode za piće za mesec dana

Konačni rezultati analiza ispravnosti vode za piće iz zrenjaninske fabrike vode biće poznati za mesec dana, saopštila je gradska uprava Zrenjanina.

"Snadbevanje Zrenjanina prečišćenom pijaćom vodom počelo je protekle nedelje, a merenja kvaliteta vode iz novog postrojenja Zrenjaninske fabrike vode obavljaju se svakodnevno, na ulazu i izlazu iz sistema, na osam referentnih tačaka na teritoriji grada", navedeno je u saopštenju.

Ispitivanja će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nastaviti i u narednim danima, kako bi Zavod za javno zdravlje imao zvanične rezultate kvaliteta vode, a Grad Zrenjanin dobio saglasnost da skine zabranu korišćenja vode za piće.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.