Dvoje dece stradalo u požaru

Izvor: B92, 24.Dec.2010, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje dece stradalo u požaru

Zrenjanin -- U požaru koji je danas izbio u trošnoj kući Milete Stojkovića (21) u Aradcu kod Zrenjanina stradali su njegov trogodišnji sin Lazo i dvogodišnja ćerka Kristina.

Tu informaciju je potvrdila dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Dušanka Tatić. Požar je izbio u Ulici kapetana Nalepke br. 106 oko 15.30 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Brzom intervencijom požar su ugasile vatrogasne ekipe iz Zrenjanina. Na osnovu nalaza istražnog sudije, tela dvoje stradalih mališana biće poslata na obdukciju.

Uzroci požara i druge okolnosti utvrđuju se u istrazi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece izgorelo u požaru u Aradcu kod Zrenjanina!

Izvor: Press, 24.Dec.2010

Lazar (3) i Kristina (2) Stojković iz Aradca kod Zrenjanina poginuli su u požaru koji je juče po podne izbio u njihovoj kući! Tragedija su dogodila juče oko 15.30 časova u trošnoj porodičnoj kući romske porodice Stojković u ulici Kapetana Nalepke...

Nastavak na Press...

Deca izgorela u požaru kod Zrenjanina

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2010, 17:35

U požaru u trošnoj privatnoj kući u selu Aradac, nedaleko od Zrenjanina, poginulo dvoje dece - trogodišnji Laza i dvogodišnja Kristina Stojković, rekla je dežurni istražni sudija zrenjaninskog Osnovnog suda Dušanka Tatić.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.