Dvoje dece izgorelo u požaru u Aradcu kod Zrenjanina!

Izvor: Press, 24.Dec.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje dece izgorelo u požaru u Aradcu kod Zrenjanina!

Lazar (3) i Kristina (2) Stojković iz Aradca kod Zrenjanina poginuli su u požaru koji je juče po podne izbio u njihovoj kući! Tragedija su dogodila juče oko 15.30 časova u trošnoj porodičnoj kući romske porodice Stojković u ulici Kapetana Nalepke broj 106.- Lela Stojković, majka mališana, otišla je u komšiluk na kafu, dok je otac Mile (21) bio u gradu. Lela se posle pola sata vratila, naložila vatru u kući i ponovo otišla kod komšinice. Deca su spavala - kaže za Press izvor iz istrage i dodaje:
- Posle desetak minuta izbio je požar koji je ubrzo zahvatio celu kuću! I pored brze intervencije vatrogasaca iz Zrenjanina koji su odmah ugasili požar, deca su stradala.
Đura...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.