Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZRENJANINU Specijalci izvukli telo mladića iz Zrenjaninskog jezera, traga se za BMV-om (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Ekipe Žandarmerije i spasilaca iz Novog Sada izvukli su iz Zrenjaninskog jezera telo mladića G.P. (29) koji se noćas utopio nakon što je uleteo automobilom marke BMV u vodu.

Sa njim u vozilu je bio još jedan mladić, D.C. (29), koji je uspeo da ispliva na površinu i da se spase. Njemu je pružena hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru u Zrenjaninu i on je sa lakšim povredama pušten kući.

Na licu mesta su pripadnici žandarmerije koji rade na izvlačenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i automobila, a na mestu događaja je i zamenica Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu Vesna Marković, koja je zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Zrenjanin obavila uviđaj.

Do nereće je došlo kada je automobil marke "BMV" zrenjaninskih registarskih oznaka velikom brzinom izleteo je iz Gundulićeve ulice, probio zaštitnu ogradu i uleteto u jezero.

Na licu mesta mogu se videti tragovi kočenja, kao i polomljeni zaštitni stubovi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.