Automobil uleteo u Zrenjaninsko jezero, poginuo mladić

Izvor: B92, 23.Okt.2016, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil uleteo u Zrenjaninsko jezero, poginuo mladić

Zrenjanin -- Jedan osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Zrenjaninu, saopštila je Policijska uprava MUP-a Zrenjanin.

Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo kada je 29-godišnji vozač BMV-a iz Zrenjanina, krećući se Gundulićevom ulicom prema Keju 2. oktobra, noćas oko 3:00 sati, sleteo u gradsko akumulaciono "Jezero 3''.

On je preminuo na licu mesta dok je takođe 29-godišnji suvozač iz Zrenjanina uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se spase.

Uz pomoć ronilaca Žandarmerije iz Beograda, automobil i telo vozača su izvučeni iz jezera.

Uzroci ove saobraćajne nesreće još se utvrđuju.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, navdoi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zrenjanin: Automobil uleteo u jezero, poginuo mladić, drugi se spasao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2016

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko tri sata kada su dvojica mladića automobilom zrenjaninskih tablica uletela u Zrenjaninsko jezero pri čemu je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava MUP-a Zrenjanin...Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo kada je 29-godišnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.