Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 07:11

DEČAK UBICA POKRENUO JEZIVI TALAS DEČJEG NASILJA Postao je MRAČNI IDOL, okidač da primene princip: "Kada može on sa 13, mogu i ja"

Zloslutnih 13 godina u proteklom periodu za nas je predstavljalo mnogo više od “baksuznog” broja. Na ovom broju postavljena je granica između nivoa odgovornosti za razna (zlo)dela, počev od 3. maja i masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar”, pa do monstruoznog napada u malenom selu Radojevo kod Zrenjanina, gde su napade izvršili upravo 13-godišnjaci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KAD MOŽE ON, MOGU I JA" Dečak-ubica postao MRAČNI idol mališanima - pokrenut JEZIV talas nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023

Ovoga smo se svi plašili...Zloslutnih 13 godina u proteklom periodu za nas je predstavljalo mnogo više od "baksuznog" broja. Na ovom broju postavljena je granica između nivoa odgovornosti za razna (zlo)dela, počev od 3. maja i masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar", pa do monstruoznog napada u malenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.