Čedomir Janjić opet gradonačelnik Zrenjanina

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedomir Janjić opet gradonačelnik Zrenjanina

Dosadašnji gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, iz redova Srpske napredne stranke, ponovo je izabran na tu funkciju na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine grada.

Foto: MONDO

On je kazao da će nastaviti da radi kao i tokom prethodnih godina, a da će mu prioriteti stvaranje dobrog ambijenta za investiranje, razvoj turizma i poljoprivrede, otvaranje novih radnih mesta i obnova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izgradnja infrastrukture u gradu.

Janjić je dodao da očekuje da počne i rekonstrukcija puta od Zrenjanina do Žabaljske raskrsnice, dobijanje dozvole za nastavak obilaznice oko grada i početak izgradnje mosta na Begeju.

Na današnjoj sednici izabran je novi predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović (SNS), umesto dosadašnje Eleonore Marjanović iz Socijalističke partije Srbije.

Sa dnevnog reda je skinuta odluka o izboru zamenika predsednika Skupštine, a danas se nije odlučivalo ni o izboru zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

Mitrović je rekao da je sadašnju vladajuću koaliciju čine Savez Vojvođanskih Mađara i lista okupljena oko SNS, ali da predstoje pregovori i sa ostalim političkim opcijama.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Janjić ponovo gradonačelnik Zrenjanina, u koaliciji SNS, SPS i LSV

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

Čedomir Janjić (SNS) izabran je danas ponovo za gradonačelnika Zrenjanina. Za predsednika Skupštine Grada Zrenjanina izabran je takođe kadar SNS, Oliver Mitrović, koji je u prošlom sazivu bio šef odborničke grupe te stranke...Izbor Čedomira Janjića osporavali su za skupštinskom govornicom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.