Aleks Krunić izgubila, Australija povela u Zrenjaninu

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Krunić izgubila, Australija povela u Zrenjaninu

Loš početak za naš Fed kup tim u duelu sa Australijankama.

Ženska teniska reprezentacija Australije povela je danas sa 1:0 protiv Srbije u baražu za plasman u Svetsku grupu dva Fed kupa, pošto je Ešli Barti u Zrenjaninu pobedila Aleksandru Krunić u dva seta, 6:4, 6:3.

Bartijeva je 87. na WTA listi, dok je Krunićeva 119. Australijanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je danas posle osvojenog servis gema napravila brejk, da bi Srpkinja uzvratila, posle čega je odmah izgubila servis, tako da je u prva četiri gema vidjeno tri brejka.

Bartijeva je nakon toga povela 3:1. Krunićeva je u sedmom gemu napravila novi brejk i prišla na 4:3, ali je njena rivalka u 10 gemu došla do novog brejka, ali i prvog seta, 6:4.

Početak drugog seta bio je rezultatski identičan prvom: Australijanka je osvojila svoj servis gem, nakon čega su vidjena tri vezana brejka posle kojih je Ešli Barti vodila 3:1. Nakon toga nije bilo više brejkova, tako da je predstavnica Australije dobila drugi set 6:3.

Sledeće bi na teren trebalo da izadju Ivana Jorović, 174. na WTA listi, i Darija Gavrilova, koja je 27. na svetskoj rang-listi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.