2. MEMORIJAL DRAGAN ĆULIBRK

Izvor: Radio Dunav, 09.Apr.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2. MEMORIJAL DRAGAN ĆULIBRK

Drugi memorijal Dragan Ćulibrk počinje u petak 10. Aprila 2015 godine u 10 sati. Utakmice će se igrati u hali O.Š. Zarko Žrenjanin , a ekipe koje će svojim učešćem cuvati sećanje na Dragana su KK Sloboda (Novi Sad),  KK Spartak (Subotica), KK Kula (Kula) i domaći KK Dunav.  Svi ljubitelji košarke su dobro došli u halu u petak uz čuveni slogan NEMA PREDAJE!

Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Nema predaje! Drugi kadetski Memorijal Dragan Ćulibrk u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 09.Apr.2015

Drugi memorijalni košarkaški turnir Dragan Ćulibrk biće održan u hali OŠ Žarko Zrenjanin, u petak 10. aprila sa početkom u 10 sati...Ove godine ekipe koje su potvrdile učešće na turniru koji čuva sećanje na našeg Dragana su Sloboda iz Novog Sada, Spartak iz Subotice, Kula i naravno domaći...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.