Zagrljeni i veoma zaljubljeni: Dženifer Lopez i Ben Aflek u noćnom provodu FOTO

Izvor: B92, 02.Jun.2021, 09:06

Zagrljeni i veoma zaljubljeni: Dženifer Lopez i Ben Aflek u noćnom provodu FOTO

Stari-novi par više ne krije romansu i uživa u svakom trenutku koji provode zajedno.

Fenomen "Benifer", kako mnogi nazivaju ovaj par, privlači pažnju svetske javnosti gde god se pojavi. Tako je bilo i juče, kada su paparaci uslikali Dženifer i Bena u Zapadnom Holivudu, u blizini jednog luksuznog hotela.

Šetali su zajedno, zagrljeni, nasmejani i srećni

Anonimni izvor za tabloid "Page six" je rekao da par polako obnavlja svoju vezu, ali da i Džej Lo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Ben "decu stavljaju na prvo mesto".

Dženifer Lopez u braku sa pevačem Markom Entonijem ima blizance - Emu i Davida, dok Ben sa glumicom Dženifer Garner ima troje dece - Vajolet, Samjuela i Serafinu Roz.

Podsetimo, Aflek je zaprosio Lopezovu 2002. godine, par je odlagao venčanje sve do 2004. kada se zvanično rastao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dženifer Lopez i Ben Aflek zagrljeni i zaljubljeni u noćnom provodu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2021

Fenomen "Benifer", kako mnogi nazivaju ovaj par, privlači pažnju svjetske javnosti gdje god se pojavi. Tako je bilo i juče, kada su paparaci uslikali Dženifer i Bena u Zapadnom Holivudu, u blizini jednog luksuznog hotela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.