Zabranjen koncert Aleksandre Prijović u Zadru?

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 19:10

Zabranjen koncert Aleksandre Prijović u Zadru?

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio da se u ovom gradu održi koncert Aleksandre Prijović.

Koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije ni zakazan ni najavljen.

Kako navodi Index.hr, od poverljivog izvora iz Zadra saznali su da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na pitanja Indeksa.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo je da se govori krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interesovanje za koncert srpske zvezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše Index.hr.

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održana tri estradna nastupa, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka o koncertu Aleksandre Prijović mogla bi biti doneta sutra u Zadru.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu. Sada ima pet koncerata u Osijeku. Aleksandra Prijović će u tom gradu nastupiti 13, 14, 15, 17. i 18. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.