Vraćali se sa svadbe, pa doživeli HOROR: Stravični detalji nesreće kod Loznice koja je odnela 4 ŽIVOTA!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Okt.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćali se sa svadbe, pa doživeli HOROR: Stravični detalji nesreće kod Loznice koja je odnela 4 ŽIVOTA!

Četiri osobe poginule su večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći na zaobilaznom putu oko Loznice i Banje Koviljače, potvrđeno je beogradskim medijima u lozničkoj policiji.

Kako nezvanično saznaju mediji, žrtve su se vraćale sa svadbe.

Među četvoro poginulih je i devojčica J. S. stara jedva dve i po godine. Jedna žena je izvađena iz olupine automobila i prebačena je na urgentno odeljenje Opšte bolnice u Loznici, gde se lekari bore za njen život.

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se dogodila na ravnom delu puta i prema tvrdnjama očevidaca, "golf", bosanskih tablica, direktno je udario u šleper koji se kretao iz pravca Malog Zvornika, a kojim je upravljao vozač takođe iz BiH.

Foto-ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

- Pošto živim u blizini zaobilaznog puta, čuo sam strahovit prasak i odmah sam znao da je u pitanju sudar. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, a kada sam stigao na lice mesta zatekao sam užasnu scenu. Smrskan automobil stajao je pored puta, na par metara od kamiona, na kojem je takođe uništen prednji deo i desna strana kabine - rekao je jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama, u putničkom vozilu nalazile su se dve žene, dva muškarca i dete. Pretpostavlja se da su nastradali i povređena žena iz Srebrenice.

Identitet svih poginulih još nije ustanovljen, a tek treba da se otkrije kako je došlo do ove jezive tragedije. Vatrogasne ekipe iz Loznice, sa dva vozila više od sat vremena pokušavala su da izvuku tela povređenih. Na licu mesta u toku je uviđaj, a vozač kamiona je priveden.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VRAĆALI SE SA SVADBE: Četvoro poginulo u udesu, među njima i devojčica (2)

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2016

Težak udes na putu kod Banje Koviljače nedaleko od graničnog prelaza Trbušnica. Stradala i dvoipogodišnja Jelena Stanojević, a majka joj je teško povređena Četvoro ljudi poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na zaobilaznom putu oko Loznice kod Banje Koviljače, nedaleko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.