Volela bih da sam na toj listi: Tom Kruz njemu svake godine šalje isti poklon za praznike VIDEO

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 11:18

"Volela bih da sam na toj listi": Tom Kruz njemu svake godine šalje isti poklon za praznike VIDEO

Tiktokerka Dana Švarc je otkrila kako svake godine njen muž dobija poklon od Toma Kruza.

Poznata tiktokerka je pokazala umotanu zlatnu kutiju sa porukom "najsrdačnije želje za praznike, Tom Kruz".

"Svake godine Tom Kruz šalje stotinama ljudi potpuno isti praznični poklon", objasnila je. "Uvek šalje tortu od bele čokolade i kokosa", otkrila je.

Njen suprug je godinama kao scenarista radio na brojnim projektima s Kruzom te je tako završio na listi. "Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je torta toliko dobra da sam se uglavnom zbog toga udala za Iana", našalila se tiktokerka.

Snimak je izazvao brojne reakcije. "Jedne sam godine saznao da Tom to radi i ispekao ovu tortu sam. Sad me prijatelji svake godine mole da ispečem Tomovu tortu za Božić", "I ja bih rado bila na Tomovoj listi", pisali su korisnici TikToka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.