Voditeljka Dea Đurđević napustila bolnicu sa osmehom na licu FOTO

Izvor: B92, 08.Apr.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Dea Đurđević napustila bolnicu sa osmehom na licu FOTO

Voditeljka Dea Đurđević juče je izašla iz bolnice prvi put nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila pre dva meseca, a u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, da bi danas ponovo napustila bolnicu i uputila se u televiziju Pink.

Dea Đurđević je danas bila odlično raspoložena, pa osmeh sa lica nije skidala. Deina povređena ruka je u zavoju, a dodatno ju je zaštitila maramom.

Đurđevićeva se uputila u zgradu Pinka, a u planu je njeno uživo uključenje u program, piše Blic.

Podsetimo, Dea Đurđević je 7. februara doživela saobraćajnu nezodu ispred KBC "Dragiša Mišović" kada je izašla iz svog automobila.

Iz suprotnog pravca naišao je autobus koji zbog leda nije mogao da se zaustavi pa je tom prilikom udario u Deu i otkinuo joj ruku.

Fotografije mozete pogledati OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DEA ĐURĐEVIĆ PRVI PUT NA TV-U NAKON SAOBRAĆAJKE Voditeljka poručuje: "SAD SAM NA SIGURNOM"

Izvor: Blic, 08.Apr.2019

Voditeljka Dea Đurđević gostovala je večeras na televiziji "Pink", te otvorila dušu o svemu što ju je snašlo u prethodnom periodu, nakon što je doživela saobraćajku nezgodu kad joj je autobus otkinuo ruku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.