Vaspitna mera koju Adel primenjuje oduševiće sve majke širom sveta

Izvor: B92, 21.Feb.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaspitna mera koju Adel primenjuje oduševiće sve majke širom sveta

Britanska pevačica Adel je mnogo puta govorila o pravima žena, a sebe naziva feministkinjom.

“Da, feministkinja sam. Verujem da bi prema svim ženama trebalo da se ponašamo jednako, bez obzira na pol, rasu i seksualnost“, izjavila je jednom prilikom.

Sada ove vrednosti želi da prenese na svog sina Anđela. Iako mališan ima tek četiri godine, slavna pevačica zna da nikada nije previše rano za muško dete da se nauči kako treba da se ponaša prema pripadnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprotnog pola.

“Odgajam ga da poštuje žene. On zna da sam ja moćna sila. Oseća to kod kuće, a pogotovo kad dolazi sa mnom na posao“, rekla je u novom intervju za magazin “OK!“.

Bravo!

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mališan dobro zna da je mama moćna sila: Adel otkrila kako vaspitava svog sinčića Anđela

Izvor: Story, 21.Feb.2017

Popularna pevačica Adel sebe s ponosom naziva feministkinjom, i veruje da bi prema svim ženama trebalo da se ponašamo jednako, bez obzira na pol, rasu i seksualnost..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.