Uhapšen sin Tine Tarner: Pokušao da uradi neverovatnu stvar pre nego što su mu pronašli drogu

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 17:54

Uhapšen sin Tine Tarner: Pokušao da uradi neverovatnu stvar pre nego što su mu pronašli drogu

Ajk Tarner mlađi, sin pokojnih muzičara Ajka i Tine Tarner, uhapšen je prošlog meseca u Teksasu zbog sumnje da je posedovao krek i pokušavao da sakrije dokaze, objavio je juče magazin Pipl.

Policija u Alvinu u Teksasu uhapsila je 64-godišnjeg muškarca nakon što je pronašla 1,7 grama krek kokaina i 0,7 grama metamfetamina, prenosi magazin Pipl.

Ajk Tarner mlađi, koji je takođe muzičar, osuđen je na 18 dana zatvora. Incident se dogodio pre nego što je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majka umrla u 83. godini 24. maja. Tarner je vozio beli ford fjužn iz 2013. godine kada su ga policajci zaustavili zbog manjeg saobraćajnog prekršaja, saopštila je policija.

Kapetan K.T. Arendel iz policijske uprave Alvin rekao je da su policajci zaplenili drogu nakon što su otkrili da je Tarner pokušavao da je pojede pre nego što su policajci uspeli da mu je oduzmu. Tarner se trenutno nalazi u zatvoru okruga Brazorija.

Ajk i Tina Tarner su imali četvoro dece, uključujući Ajka Tarnera mlađeg. Tina je imala sina Krega sa saksofonistom Rejmondom Hilom pre nego što se udala za Ajka Tarnera i usvojila njegova dva sina, Ajke mlađeg i Majkla, koje je imao iz prethodne veze.

Ajk Tarner je usvojio Krega i zajedno su imali jednog biološkog sina Ronija. Kreg je sebi oduzeo život 2018. godine, a Roni je umro prošlog decembra od komplikacija od raka u kasnoj fazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Tine Tarner uhapšen zbog droge, pokušavao da je proguta

Izvor: Luftika.rs, 23.Jun.2023, 14:05

Ajk Tarner Džunior, sin pokojnih muzičara Ajka i Tine Tarner, uhapšen je u Teksasu zbog sumnje da poseduje krek i da pokušava da sakrije dokaze.. Policija u Alvinu, Tekas, uhapsila je 64-godišnjaka nakon što je kod njega pronašla 1.7 grama kreka, jednog od oblika kokaina, i 0.7 grama metamfetamina,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.