Izvor: Luftika.rs, 23.Jun.2023, 14:05

Sin Tine Tarner uhapšen zbog droge, pokušavao da je proguta

Ajk Tarner Džunior, sin pokojnih muzičara Ajka i Tine Tarner, uhapšen je u Teksasu zbog sumnje da poseduje krek i da pokušava da sakrije dokaze.
Policija u Alvinu, Tekas, uhapsila je 64-godišnjaka nakon što je kod njega pronašla 1.7 grama kreka, jednog od oblika kokaina, i 0.7 grama metamfetamina, navodi magazin People.
Ajk Tarner Džunior, takođe muzičar, osuđen je na zatvor od 18 dana.
Incident se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pre nego što je njegova majka umrla u 83. godini, tačnije 24. maja ove godine, prenosi Nova.
On je pokušao da proguta pomenute narkotike nakon što je video policiju.


Tarner se trenutno nalazi u zatvoru u okrugu Brazoria i određena mu je kaucija od 70.000 dolara.
Podsetimo, nego što se udala za Ajka, Tina je sa saksofonistom Rejmondom Hilom dobila sina Krega.
Kada se udala za Ajka, Tina je usvojila i njegova dva sina – Ajka Džuniora, koji je sada uhapšen i Majkla, koje je dobio u prethodnim vezama. S druge strane, Ike je usvojio njenog Krega, a zajedno su dobili jednog sina – Ronija. Kreg se ubio 2018., a Roni je umro prošle godine zbog komplikacija vezanih uz karcinom u kasnom stadijumu.
Tina Tarner nije volela jedan od svojih najvećih hitova

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.