Tužan kraj zvezde Supermena, porodica otkrila uzrok smrti

Izvor: B92, 09.Avg.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužan kraj zvezde "Supermena", porodica otkrila uzrok smrti

Kanađanka Margo Kider, koja se proslavila ulogom Luis Lejn u prvom filmskom “Supermenu“ sa Kristoferom Rivom, preminula je sredinom maja u 69. godini.

Kako je tada saopšteno, glumica je preminula u snu, u svom domu u Livingstonu u Montani. O uzroku smrti ništa se nije znalo.

Iako je prethodno navedeno da je umrla u snu, mirno, sada je glumičina ćerka otkrila da je u pitanju samoubistvo.

Tajm prenosi da je to saznanje celoj porodici ipak donelo svojevrsno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << olakšanje, kao i da su želeli da njena smrt ne ostane tajna, već da tu istinu podele sa celim svetom.

"Ona je izvršila samoubistvo. Uzela je preveliku dozu lekova za smirenje, koju je zalila alkoholom. Vodila je neku svoju bitku. Ne bi trebalo stigmatizovati ljude koji odluče da odu sa ovog sveta", saopštila je porodica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriven uzrok smrti zvezde "Supermena"

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2018

Kanađanka Margo Kider, koja se proslavila ulogom Luis Lejn u prvom filmskom “Supermenu“ sa Kristoferom Rivom, preminula je sredinom maja u 69. godini...Kako je tada saopšteno, glumica je preminula u snu, u svom domu u Livingstonu u Montani. O uzroku smrti ništa se nije znalo...Iako je prethodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.