Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome: Želim da inspirišem druge žene FOTO

Izvor: B92, 17.Jan.2022, 10:02

Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome: "Želim da inspirišem druge žene" FOTO

Lindsi Bruer (24) je mlada devojka koja je javnost iznenadila svojim izborom trkačke karijere. Iako je navikla da se pred publikom pojavljuje u kombinezonu, ona, ipak rado nosi i provokativne bikinije.

Tako je nedavno fotografisana na jednoj plaži u Majamiju kako provodi slobodno vreme sa svojim prijateljima.

Tom prilikom nosila je dvodelni žuti bikini koji ističe njenu fit figuru, a paparaci su njene momente uživanja beležili tokom celog boravka na plaži. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Inače, ova 24-godišnja devojka počela je da se trka sa 11 godina, a kako je rekla u jednom intervjuu za strane medije, sve je počelo kada ju je njen otac odveo na rođendansku zabavu kod prijatelja. Ovaj događaj je na kraju bio i Lindsin prvi korak ka kartingu.

"Bilo je to na nekoj vrsti karting staze, gde svi idu radi zabave. Trkala sam se sa drugom decom na zabavi, ali kada sam videla da sam dosta bolja od njih, rekla sam tati: 'Stvarno želim da učestvujem u trkama"', ispričala je ona.

Lindsi kaže da je u trkama automobila pronašla svoj životni poziv i nada se da će svojim primerom inspirisati druge mlade žene i devojke da se oprobaju u ovom "muškom" sportu.

"Volim da vidim žene u ovom sportu. Što više devojaka vidite kako ulaze u trkačke automobile, to će više postati norma."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2022

Lindzi Brever (24) je mlada djevojka koja je javnost iznenadila svojim izborom trkačke karijere. Iako je navikla da se pred publikom pojavljuje u kombinezonu, ona, ipak rado nosi i provokativne bikinije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.