Toti se oglasio o razvodu, vidno uznemiren poručio: Obratite pažnju zbog dece VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2022, 12:09

Toti se oglasio o razvodu, vidno uznemiren poručio: "Obratite pažnju zbog dece" VIDEO

Legenda Rome Frančesko Toti i njegova supruga Ilari Blazi oglasili su se na društvenim mrežama da demantuju glasine u vezi sa razvodom.

U poslednjih 48 sati u javnosti se širi informacija da će se bivši italijanski napadač i njegova supruga rastati nakon više od 20 zajedničkih godina, od kojih 17 u braku.

Prema pisanju medija, Toti i Ilari su čak živeli u različitim kućama dok ona nije prisustvovala njegovom rođendanu prošlog septembra. Međutim, Ilari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je podelila priču na Instagramu na kojoj se vidi da Toti večera sa njom u restoranu u Rimu, dok je bivši kapiten Rome demantovao glasine u jednom video snimku, prilikom čega je izgledao prilično uznemireno.

"Pročitao sam mnogo stvari o svojoj porodici i meni u poslednjih nekoliko sati", rekao je Toti.

"Nije prvi put da čujem ove lažne vesti, ali obratite pažnju jer su deca uključena i moraju se poštovati. Iskreno, umoran sam da poričem ove glasine".

Ilari Blazi, jedna od najpopularnijih modela i TV ličnosti u Italiji, bila je ključna figura u profesionalnom životu bivšeg kapitena Rome. Jednom je čak javno kritikovala bivšeg trenera Rome Lučana Spaletija nazvavši ga "malim čovekom", mesecima pre nego što se Toti povukao iz fudbala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.