Tinder gori u Splitu - stigli američki mornari; Traže zgodne Hrvatice i muževne momke

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 22:50

Tinder "gori" u Splitu - stigli američki mornari; Traže "zgodne Hrvatice" i "muževne momke"

Više od pet hiljada mornara s američkog nosača aviona USS "Harry S. Truman" ovih dana će boraviti u Splitu. Za američke marince i ostatak ekipe s broda pripremili su se splitski ugostitelji, a izgleda da momci traže i očekuju samo dobru zabavu u Splitu.

Zbog dolaska Amerikanaca u Split, Tinder je eksplodirao, piše Slobodna Dalmacija. Amerikanci traže partnerke, ali i partnere na Tinderu.

"Hteo bih da upoznam mladu i zgodnu Hrvaticu, smeštaj nemam", piše tamnoputi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američki mornar na jednoj od dejting-aplikacija.

"Tražim ozbiljne žene za dopisivanje", napisao je mladić od 23 godine koji traži samo žene starije od 40 godina.

"Ima li neka zgodna mlada Hrvatica da se upoznamo i pokaže mi grad", nadalje se piše na Tinderu.

"Muškarac sam, volim sve sportove i tražim isto tako sportske i muževne momke za zabavu. Nemam smeštaj", napisao je jedan Afroamerikanac koji navodi i da je mornar na američkom brodu USS "Harry S. Truman".

"Tražim mišićave muškarce, ovde sam nekoliko dana. Dopisivanje za početak. Može da mi pokaže grad, možemo zajedno i u neku gradsku teretanu", napisao je još jedan mornar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.