Studenti otkrili: Jelena Karleuša nije donirala novac za otkup kravice Slavice

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 16:56

Studenti otkrili: "Jelena Karleuša nije donirala novac za otkup kravice Slavice"

Studenti veterine u Srbiji otkupili su kravu Slavicu od farme koja im je pozajmila za potrebe obavljanja prakse, sve kako ne bi završila u klanici, ali prvobitno objavljena vest u medijima da je 150.000 dinara za otkup donirala pevačica Jelena Karleuša – nije tačna.

Inicijatori akcije saopštili su da je novac prikupljen pre nego što su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontaktirali pevačicu Jelenu Karleušu.

"Moramo da demantujemo tu informaciju, jer kada smo stupili u kontakt sa Jelenom, koja je htela da plati otkup krave Slavice, mi smo već imali dovoljno novca od pojedinačnih donacija ljudi. Jelena i dalje želi da pomogne oko dodatnih troškova i nadamo se daljoj saradnji. Zahvalni smo na dobroj volji i interesovanju koje pokazuje", poruka je studenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.