Srpska glumica dobijala nepristojne ponude, ali brani Vajnstina: Mnogo zavisi i od žene

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 09:29

Srpska glumica dobijala nepristojne ponude, ali brani Vajnstina: "Mnogo zavisi i od žene"

Maja Mandžuka izjavila je da je tokom karijere, koju gradi paralelno u Srbiji i Los Anđelesu, mnogo puta dobijala nepristojne ponude.

"Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija", izjavila je za magazin Gloria, a prenosi CDM.

Glumica je bila u prilici da čak nekoliko puta sretne Harvija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vajnstina, ozloglašenog filmskog producenta koji služi kaznu od 23 godine zatvora zbog silovanja.

Kaže da je on imao nos da prepozna talenat, dobar scenario i dobrog reditelja, ali što se optužbi protiv njega tiče, smatra da je za sve potrebno dvoje.

"Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi i od žene, od toga kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati, ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. Ima i kod nas takvih primera, iako žene ćute o tome", rekla je Maja, ne otkrivajući detalje.

Mandžuka veruje da mnoge glumice koriste priliku da preko kreveta dođu do slave i bogatstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maja Mandžuka više puta dobijala nepristojne ponude: Ima Vajnstina i u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 01:08

Glumica rekla da mnoge njene koleginice koriste priliku da "preko kreveta" dođu do slave i bogatstva GLUMICA Maja Mandžuka, koja paralelno gradi karijeru u Srbiji i Los Anđelesu, priznala je u intervjuu za "Gloriju" da je više puta dobijala nepristojne ponude.- Kada se nađete...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.