Srpska glumica dobijala nepristojne ponude, ali brani Vajnstina: "Mnogo zavisi i od žene"

Maja Mandžuka izjavila je da je tokom karijere, koju gradi paralelno u Srbiji i Los Anđelesu, mnogo puta dobijala nepristojne ponude.

Život

Izvor: B92, CDM

Utorak, 09.06.2020.

08:19

Default images

"Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija", izjavila je za magazin Glorija, a prenosi CDM.

Glumica je bila u prilici da čak nekoliko puta sretne Harvija Vajnstina, ozloglašenog filmskog producenta, koji služi kaznu od 23 godine zatvora zbog silovanja.

Kaže da je on imao nos da prepozna talenat, dobar scenario i dobrog reditelja, ali što se optužbi protiv njega tiče, smatra da je za sve potrebno dvoje.

"Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi i od žene, od toga kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. Ima i kod nas takvih primera, iako žene ćute o tome", rekla je Maja, ne otkrivajući detalje.

Mandžuka veruje da mnoge glumice koriste priliku da preko kreveta dođu do slave i bogatstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: