Maja Mandžuka više puta dobijala nepristojne ponude: Ima Vajnstina i u Srbiji

V. N.

09. 06. 2020. u 23:59

Glumica rekla da mnoge njene koleginice koriste priliku da "preko kreveta" dođu do slave i bogatstva

Маја Манџука више пута добијала непристојне понуде: Има Вајнстина и у Србији

Foto ATA Images

GLUMICA Maja Mandžuka, koja paralelno gradi karijeru u Srbiji i Los Anđelesu, priznala je u intervjuu za "Gloriju" da je više puta dobijala nepristojne ponude.

- Kada se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite - kazala je Mandžuka. - Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, verovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija.

Maja je dodala da je u više navrata srela ozloglašenog filmskog producenta Harvija Vajnstina, koji služi kaznu od 23 godine zatvora zbog silovanja. Tvrdi da je imao nos da prepozna talenat, dobar scenario i dobrog režisera, a što se tiče optužbi protiv njega, smatra da je za sve potrebno dvoje:

- Ubeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi i od žene. Niko te neće maltretirati i zlostavljati ako sam ne pristaneš na to. Vajnstin nije jedini. Ima i kod nas takvih primera, iako žene ćute o tome. Verujem da mnoge glumice koriste priliku da "preko kreveta" dođu do slave i bogatstva.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Iva

10.06.2020. 10:50

Za slovo je je potrebno dvoje? Bila bi bolja glumica da si prihvatila nepristojan ponude? Ženo, a šta je sa muškim glumcima? Kod njih se vrednuje samo talenat, a ti nam objašnjavaš da si talentovana, ali čestita... Najveći problem je što ima žena koje opravdavaju silovanje.

pogrešno

10.06.2020. 17:43

@Iva - holivud je godinama najjače uporište homoseksualaca. ranije nije bilo toliko izraženo ali zadnjih godina itekako su postali naporni. NIEDAN film ili serija u zadnje tri godine nije bez scene homoseksualaca ili muških ile ženskih.

Marina

10.06.2020. 16:17

Mene zanima o kojoj karijeri govori? Moguće je da nisam u toku, priznajem. Ja znam samo za jedan film koji je snimila u Srbiji pre sad već dvdesetak godina, verovatno...