Sportista otkrio broj telefona, devojke ga zasule golim slikama

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportista otkrio broj telefona, devojke ga zasule golim slikama

Iako je bio eliminisan pre finala u spustu, ruski snouborder Aleksej Sobolev je ipak jedan od najvećih pobednika ovogodišnjih Olimpijskih igara u Sočiju.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak je na svojoj kacigi napisao broj svog mobilnog telefona tokom kvalifikacija i na kraju je dobio na hiljade poruke uključujući i „desetine“ nagih slika od žena.

U jednom trenutku Alekseju je stizalo toliko poruka da je njegov telefon prestao da radi.

„Baterija nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrošena već je telefon jednostavno prestao da radi, ali definitivno ću nazvati neke od devojaka koje su mi poslale poruku“.

Rasploženi Sobolev je novinaru čak i pokazao neke od slika koje je dobio kada je telefon ponovo počeo da mu radi.

„U nekom trenutku je telefon ponovo sakupio snagu i počeo da radi. Pojačao je osvetljenje ekrana na maksimum i fokusirao se na jednu određenu devojku koja je, kako bih je ja opisao, bila u najužoj haljini u ljudskoj istoriji“, izjavio je ovaj novinar za Yahoo.

„U pitanju je devojka iz Rusije. Dobio sam poruke i od osoba iz Amerike i Kanade. Neke devojke su slale fotografije, ali su one iz Rusije definitivno najbolje“, izjavio je Sobolev.

Соболев пробился в полуфинал в слоупстайле на Олимпиаде http://t.co/tHhwE6Ndmu кстати его номер pic.twitter.com/sbE674ZhUn

— a (@krasnodar_ka) February 6, 2014

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.