Shvatila sam da i sa 50 godina mogu da budem lepa i privlačna

Izvor: B92, 16.Jul.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Shvatila sam da i sa 50 godina mogu da budem lepa i privlačna"

Meksička glumica Salma Hajek rekla je za "Miror“ da se u mladosti užasavala dana kada će napuniti pedeset godina.

Ipak, prelepa Salma kaže kako je vremenom shvatila da ne treba da se pribojava jer se upravo sada oseća najsrećnojom u životu.

"Kada sam kao mlada razmišljala o ovim godinama bila sam prestrašena. Zamišljala sam sebe kao staricu, ali danas smatram da izgledam super i jako sam zadovoljna svojim izgledom. Godine danas postaju mit i vreme je da žene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prestanu da vruju da tada gube lepotu i privlačnost“, kaže ona.

Salma će ove godine napuniti 49 godina i kaže kako je ovo veoma uspešno razdoblje za nju.

"Ovo su odlične godine kada ne osećam nikakvo ograničenja, a i dalje se osećam lepom i atraktivnom. Zadovoljna sam svojim životom“, zaključila je glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.