Rumunska glumica sa najboljim telom je u uskoj mini-haljini FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 12:37

Rumunska glumica sa najboljim telom je u uskoj mini-haljini FOTO

Njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio. Bila je u vezi i sa trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima ćerku Šarlotu.

Rumunska glumica Madalina Genea (33), sa prebivalištem u Italiji i nedavno smo mogli da je vidimo u filmu "Kuća Gučijevih" (House of Gucci), gde je glumila Sofiju Loren.

Rumunsku glumicu zovu najlepšom ženom na svetu FOTO

Sličnost između ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve dame je više nego očigledna, te mnogi Rumunku i zovu novom Sofijom Loren.

Madalina je nastavila da gradi internacionalnu karijeru u svetu sedme umetnosti i sudeći po slikama ne njenom zvaničnom profilu na Instagramu, lepotica se nalazi u Dubaiju, gde snima novi film.

Podelila je seriju slika, a njena pojava u beloj pripijenoj haljini je oduševila mnoge koji su joj uputilu salvu komplimenata da izgleda prelepo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najljepša rumunska glumica pozirala u uskoj bijeloj haljini

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2022

Njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio. Bila je u vezi i sa trgovcem umjetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima kćerku Šarlotu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.