Reperu stigla tužba: Ostavio začepljen toalet u vili vrednoj 3,3 miliona

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 19:53

Reperu stigla tužba: Ostavio začepljen toalet u vili vrednoj 3,3 miliona

Američki reper Džulijus Dubouz, poznatiji pod umetničkim imenom Boogie Wit da Hoodie, tužen je zbog štete koju je napravio u jednoj vili koju je iznajmljivao u Nju Džersiju.

Naime, on je tu vilu iznajmljivao za 10.000 dolara mesečno pre tri godine, kada je šteta i nastala. Kako su vlasnici nekretnine vredne 3,3 miliona dolara objasnili na sudu, on im je naneo štetu veću od 250.000 dolara jer je ostavio toalet začepljen, pa je sve "plutalo po podu", prenosi portal Pejdž >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << siks (Page Six).

Dubouz na Instagramu ima nešto više od 5,5 miliona pratilaca, a čak tri njegova albuma bila su na prvom mestu Billbordove top-liste rep muzike.

Kako se još navodi, on je "ostavio začepljene toalete u kući, pa je tako sve iz kanalizacije plutalo po podovima kuće i procurilo sa gornjih na donje spratove". Osim ovoga, on je "oštetio zidove, i ostavio dva napuštena vozila na imanju, zbog čega vila nije mogla da bude iznajmljena bez velike popravke", navodi se u tužbi.

Inače, Dubouz je prošlog meseca uhapšen zbog posedovanja oružja i droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.