Prva fotografija holivudskog glumca s ćerkom izazvala negativne komentare

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija holivudskog glumca s ćerkom izazvala negativne komentare

Holivudski glumac Rajan Rejnolds dobio je lavinu negativnih komentara kada je postavio svoju prvu fotografiju s ćerkom Džejms.

Rajan i njegova supruga, glumica Blejk Lajvli su pre nekoliko meseci dobili svoju prvu ćerku.

Kako bi obeležio Dan očeva, Rajan je na svom profilu na Instagramu postavio fotografiju na kojoj svoju ćerkicu drži na ramenima u popularnom nosaču za bebe.

Iako je fotografija dobila preko 330 hiljada lajkova, glumac je izbombardovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << negativnim komentarima na koji način nosi bebu.

Mnogi smatraju kako je šestomesečnoj bebi bilo vrlo neudobno u ovom nosaču.

"Jadnoj bebici je sigurno tu jako neudobno, sem toga nosiljka deluje vrlo nesigurno“, bio je jedan od komentara.

Drugi su zamerili kako je nosiljka potpuno zatvorila glavicu malene Džejms jer se savetuje da glava deteta uvek bude slobodna kako bi roditelji, zbog sigurnosti, u svakom trenutku mogli da vide svoje dete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.