Prijatelj Džonija Depa na suđenju: Rekao mi je da ona voli da se svađa i tuče. Nisam video modrice

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 17:01

Prijatelj Džonija Depa na suđenju: "Rekao mi je da ona voli da se svađa i tuče. Nisam video modrice"

Svedočeći u sudskom procesu koji je holivudski glumac Džoni Dep pokrenuo protiv britanskog tabloida San, Depov prijatelj i umetnik Ajsak Baruh izjavio je da na licu njegove bivše supruge Ejmber Herd nije video nikakve modrice koje bi bile posledica fizičkog nasilja, a koje je, prema pisanju lista, glumac prethodnog dana počinio nad njom.

Kako piše britanski Ivning standard, Dep je izdavača i izvršnog urednika tabloida San tužio za klevetu zbog toga što je taj list u aprilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2018. objavio članak u kojem su iznete tvrdnje da je slavni glumac bio nasilan prema tadašnjoj supruzi.

Baruh je pred sudom izjavio da 22. maja 2016. godine, odnosno, dan pošto je Dep navodno Herdovu gađao telefonom, na njenom licu nije video nikakve modrice, iako ona u tim trenucima nije bila našminkana.

Baruh je takođe rekao da mu se Dep na početku svoje burne veze sa Herdovom poverio da ona voli da se svađa i tuče i da glumac nije znao šta da čini u takvim situacijama.

Pred sudom su već svedočile Depove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradi, a kako piše Ivning standard, među svedocima koji će se pojaviti pred sudom su i neki poznanici i saradnici Herdove.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.