Život

Petak, 17.07.2020.

14:31

Prijatelj Džonija Depa na suđenju: "Rekao mi je da ona voli da se svađa i tuče. Nisam video modrice"

Svedočeći u sudskom procesu koji je holivudski glumac Džoni Dep pokrenuo protiv britanskog tabloida San, Depov prijatelj i umetnik Ajsak Baruh izjavio je da na licu njegove bivše supruge Ejmber Herd nije video nikakve modrice koje bi bile posledica fizičkog nasilja, a koje je, prema pisanju lista, glumac prethodnog dana počinio nad njom.

Izvor: B92, Tanjug

Prijatelj Džonija Depa na suđenju:
Foto: Getty/Dan Kitwood / Staff

Kako piše britanski Ivning standard, Dep je izdavača i izvršnog urednika tabloida San tužio za klevetu zbog toga što je taj list u aprilu 2018. objavio članak u kojem su iznete tvrdnje da je slavni glumac bio nasilan prema tadašnjoj supruzi.

Baruh je pred sudom izjavio da 22. maja 2016. godine, odnosno, dan pošto je Dep navodno Herdovu gađao telefonom, na njenom licu nije video nikakve modrice, iako ona u tim trenucima nije bila našminkana.
Foto: Getty/Dan Kitwood / Staff
Baruh je takođe rekao da mu se Dep na početku svoje burne veze sa Herdovom poverio da ona voli da se svađa i tuče i da glumac nije znao šta da čini u takvim situacijama.

Pred sudom su već svedočile Depove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradi, a kako piše Ivning standard, među svedocima koji će se pojaviti pred sudom su i neki poznanici i saradnici Herdove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: