Preljuba se ne isplati, a i boli: Supruga i ljubavnica izvele nevernog muža na ulicu, pa ga prebile (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preljuba se ne isplati, a i boli: Supruga i ljubavnica izvele nevernog muža na ulicu, pa ga prebile (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz Kine u kom glavne uloge imaju žena, muž i njegova ljubavnica i reći ćete - klasična priča: Ipak, sa malo drugačijim krajem od očekivanog.

Ovoga puta nije žena napala ljubavnicu, kako to obično biva, već se zajedno sa njom urotila protiv svog muža.

Muškarac je skroz nagrabusio kad su ga dve žene izvele na ulicu, gde su ga nasumično udarale dok ih je posmatrao veliki broj ljudi.

Jedna od njih je u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rukama imala i deo stolice, pa ga je batinala po leđima, dok je muškarac bezuspešno pokušavao da ih obe izbegne.



Da stvar bude još gora, besne žene su mu pocepale šorc, pa je preljubnik na kraju ostao samo u gaćama, a prethodno već nije imao majicu na sebi.

Preljuba se definitivno ne isplati, ako je neko uopšte sumnjao u tu tvrdnju.

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: Lopov provalio u kuću, pa se napio i zaspao

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.