JAVNO PONIŽENJE Žena i ljubavnica PREBILE nevernog muškarca nasred ulice, i to NIJE SVE (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO PONIŽENJE Žena i ljubavnica PREBILE nevernog muškarca nasred ulice, i to NIJE SVE (VIDEO)

U Kini je osvanuo video u kom glavne uloge imaju žena, muž i njegova ljubavnica. Klasična priča, ali sa malo drugačijim krajem od očekivanog.

Ovoga puta nije žena napala ljubavnicu, kako to obično biva, već se zajedno sa njom urotila protiv svog muža.

Muškarac je skroz nagrabusio kad su ga dve žene izvele na ulicu, gde su ga nasumično udarale dok ih je posmatrao veliki broj ljudi. Jedna od njih je u rukama imala i deo stolice, pa ga je batinala po leđima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je muškarac bezuspešno pokušavao da ih obe izbegne.

Da stvar bude još gora, besne žene su mu pocepale šorc, pa je preljubnik na kraju ostao samo u gaćama, a prethodno već nije imao majicu na sebi, piše avaz.ba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preljuba se ne isplati, a i boli: Supruga i ljubavnica izvele nevernog muža na ulicu, pa ga prebile (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2017

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz Kine u kom glavne uloge imaju žena, muž i njegova ljubavnica i reći ćete - klasična priča: Ipak, sa malo drugačijim krajem od očekivanog...Ovoga puta nije žena napala ljubavnicu, kako to obično biva, već se zajedno sa njom urotila protiv svog muža...Muškarac...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.