Poznatom pevaču preti bankrot: Tužio ga bivši ljubavnik

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 20:01

Poznatom pevaču preti bankrot: Tužio ga bivši ljubavnik

Tužba je usledila nakon što je Džonu Mosu rečeno da se ‘odmori‘ od turneje 2018. godine, zbog čega je izgubio 200.000 funti zarade.

Nakon odštetnog zahteva "teškog" 1,75 miliona funti, nekadašnji bubnjar grupe Culture Club kao i bivši ljubavnik Boja Džordža, Džon Mos, podneo je, kako piše Daily Mail, navodno i zahtev za pokretanje bankrota nad imovinom pevačke zvezde.

Mos je jedan od osnivača kultne grupe koja se proslavila 80-ih, no onda ga je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovim tvrdnjama menadžer benda izbacio iz Culture Cluba 2018., nakon što je 37 godina svirao sa njima. Boj Džordž postigao je vansudsku nagodbu sa Mosom u martu, nakon što je bubnjar podigao tužbu zbog gubitka zarade.

The Sun je sada izvestio da je Mos podneo zahtev Višem sudu u Londonu za pokretanje bankrota Boja Džordža. To bi značilo da bi frontmenova imovina bila uzeta i prodata kako bi se platili dugovi, nakon čega bi pevač bio pred bankrotom.

Tužba je usledila nakon što je Mosu, kako on tvrdi, rečeno da se "odmori" od evropskog dela svetske turneje "Life" 2018. godine, zbog čega je izgubio 200.000 funti zarade. U sudskom nalogu stoji da se grupa složila da se presuda donese u korist Džona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.