Poznati pevač i njegov suprug objavili prvu fotografiju njihove ćerke FOTO

Izvor: B92, 09.Avg.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pevač i njegov suprug objavili prvu fotografiju njihove ćerke FOTO

Najpoznatiji pevač iz Portorika Enrike Martin Morales, poznatiji kao Riki Martin, prvi put je objavio sliku svoje ćerke koja ima samo sedam meseci.

Poznati pevač oduvek je želeo da ima ćerku, a sedmomesečna Lusija ostvarila mu je taj san.

"Svetlost mojih očiju", napisao je pevač pored fotografije koju je objavio na svom Instagram profilu.

I Rikijev suprug Džejvan Jozef je takođe objavio fotografiju ćerke na svom profilu na Instagramu. Lusija je treće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dete poznatog pevača, a pre Lusije Riki je dobio blizance Matea I Valentina.

Lusija je rođena krajem decembra 2018. godine, baš na njegov 47. rođendan. Jozef je tada napisao da se cela porodica zaljubila u novog malog člana. Latino pevač je objasnio kako je njihova porodica normalna kao i sve ostale, i da tome uči svoju decu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRELEPE, ZELENE OKICE: Riki Martin objavio PRVU sliku novorođene ćerke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 12:13

I njegov partner je učinio isto...Najpoznatiji pevač iz Portorika Enrike Martin Morales, poznatiji kao Riki Martin, prvi put je objavio sliku svoje ćerke koja ima samo sedam meseci..Poznati pevač oduvek je želeo da ima ćerku, a sedmomesečna Lusija ostvarila mu je taj san... - Svetlost mojih očiju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.