Posle kraha u Velikoj Britaniji, poznati kuvar otvara restorane na Baliju i u Bangkoku

Izvor: B92, 23.Nov.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle kraha u Velikoj Britaniji, poznati kuvar otvara restorane na Baliju i u Bangkoku

Šest meseci nakon što je u Velikoj Britaniji bio prisiljen da zatvori 22 od ukupno 25 restorana, poznati kuvar Džejmi Oliver otvara nekoliko novih objekata van Velike Britanije.

Prema pisanjima stranih medija, Džejmi će do kraja novembra na Baliju i u Bangkoku otvoriti dva nova restorana pod nazivom "Kuhinja Džejmija Olivera". Restorani će biti otvoreni u prostorima u kojima su dosad bili njegovi objekti sa italijanskom kuhinjom. Osim toga, "goli kuvar" planira da pokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i međunarodnu franšizu i da do kraja 2020. otvori 21 novi restoran.

Inače, Džejmi je restorane u Britaniji morao da zatvori u maju ove godine, pri čemu je hiljade ljudi ostalo bez posla. Tada je rekao da je očajan i tužan zbog kraha biznisa, piše klix.ba. Uprkos tome što su britanski restorani, uključujući i Džejmijev lanac italijanskih restorana, zatvoreni, oni van države nastavili su da funkcionišu. Danas, na 27 svetskih tržišta poseduje 70 restorana, koji funkcionišu kao franšize.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.