Ponosni mladoženja: Bastijan Švajnštajger objavio prve fotografije sa Anom

Izvor: B92, 14.Jul.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni mladoženja: Bastijan Švajnštajger objavio prve fotografije sa Anom

Gospodin i gospođa Švajnštajger!

Ceo svet pomno je pratio venčanje naše teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Juče se poznati par venčao u crkvi u Veneciji, a svi su bili očarani našom lepom Anom koja je izgledala kao princeza iz bajke.

Na fotografijama nismo mogli da ne primetimo sreću mladenaca, a par je i prvi put objavio zajedničke slike na Instagramu.

Ponosni mladoženja je na svom profilu na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred crkveno venčanje postavio svoju fotografiju kraj koje je napisao: "Vreme je“.

Nakon izgovorenog sudbonosnog "da“ Bastijan je okačio njihovu prvi zajedničku sliku kraj koje je napisao: "Gospodin i gospođa“, nakon čega su odmah usledile čestitke obožavalaca i prijatelja.

Budući da kraj sebe ima ovakvu mladu, sigurni smo da je Basijan juče bio najsrećniji mladoženja na svetu.

U medijima se juče pisalo kako je Ana uzela prezime Švajnštajger, ali da će na javnim nastupima i dalje koristiti svoje prezime.

Fotografija sa Aninog venčanja koja je raznežila ceo svet: Ovako to rade princeze

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.