Policija: Ako primetite ovakav krov, odmah nas pozovite

Izvor: B92, 28.Feb.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: "Ako primetite ovakav krov, odmah nas pozovite"

Iako su Britanci šokirani ledenim talasom nazvanim "zver sa istoka“ koji je okovao ovu zemlju, policija tek sada ima pune ruke posla.

Razlog?

Zbog toplote koju emituju UV lampe potrebne da bi se uzgajala marihuana, krovovi određenih kuća ostaju bez snega što momentalno odaje odgajivače.

Ovaj metod je i ranije korišćen u Holandiji gde je policija uhapsila nekoliko kriminalnih grupa koje su od stanova i kuća pravile mini-fabrike.

Sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i policija iz Kingsbridža postavila obaveštenje na Fejsbuk u kojem od lokalaca traži da im jave ukoliko primete krov bez snega.

“Ako budemo dovoljno srećni da u narednih par dana padne još snega i ako neko primeti krov poput ovog, neka nam se javi“, pisalo je u objavi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.