Pogledajte kako se najplaćenija manekenka oprostila od piste

Izvor: B92, 23.Apr.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako se najplaćenija manekenka oprostila od piste

Fotografijom se osvrnula na početak svoje karijere...

Žizel Bundšen danas zvanično završava modnu karijeru... Najplaćenija manakenka svih vremena se oprostila fotografijom koja je prikazuje sa početka manekenske karijere.

"Zahvalna sam što mi je data prilika da sa 14 godina počnem ovo putovanje. Danas, nakon 20 godina u industriji, privilegovana sam što mogu da odaberem kada ću da radim svoju poslednju reviju, a opet ostanem u ovom poslu", napisala je ona pored fotografije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žizel Bundšen od danas zvanično u penziji!

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Apr.2015, 08:54

Žizel Bundšen se na samo njoj svojstven način oprostila od modne karijere i od danas je neka vrsta penzionerke. Foto: Splash Najplaćenija manekenka danas zvanično završava modnu karijeru, a oprostila se naravno na Instagramu fotografijom koja je prikazuje kada je bila na početku. Uz fotografiju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.