PREMINUO LJUDSKI KEN: Potrošio je 50 000 dolara na operacije, i umro od leukemije

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jun.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINUO LJUDSKI KEN: Potrošio je 50 000 dolara na operacije, i umro od leukemije

Kelso Santebanjes, koji se proslavio time što je pomoću brojnih plastičnih operacija postigao izgled ljudskog Kena, preminuo je u 20. godini.

Brazilskom manekenu je pre nekoliko meseci dijagnostikovana leukemija, koja je i uticala na to da njegov imunitet ne uspe da se izbori sa upalom pluća.

Nije planirao da nastavlja sa operacijama, i u januaru je javno rekao da ga estetske operacije više ne zanimaju i da će se boriti za svoje zdravlje.

"Kada je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da ostvaruje svoje snove, saznao je da je bolestan i snovi su mu tada prekinuti. Imao je još planova, ali Bog je očigledno želeo drugačije", kaže Kelsov otac.

Ljudski Ken sahranjen je u petak, 5. juna.



Nadlanu / izvor: stil.kurir.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

‘Ljudski Ken’ izgubio borbu sa kancerom

Izvor: Tracara.com, 07.Jun.2015

Celso je zaista imao veliku sličnost sa lutkom (foto: Instagram) Posle pet meseci borbe Celso Santebanes, Brazilac koji je potrošio preko 40.000 evra na plastične opracije da bi ličio na lutku Kena, umro je od leukemije. Nakon pobede u modnom takmičenju sa 16 godina, otpočeo je svoju transformaciju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.