Oglasio se kum sa svadbe o kojoj priča Srbija: Napolju je vruće, a valjevska rakija hladna VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 15:37

Oglasio se kum sa svadbe o kojoj priča Srbija: "Napolju je vruće, a valjevska rakija hladna" VIDEO

Venčanje u Valjevu održano pre nekoliko dana i dalje se prepričava u celoj Srbiji.

Ova svadba nije bila tema zbog mladenaca, nego zbog kuma. Kako se vidi na snimku koji kruži internetom, kum je popio toliku količinu alkohola da je jedva stajao na nogama, a matičarka je htela da otkaže venčanje. Međutim, prijatelji su priskočili u pomoć i pridržavali kuma dok su mladenci izgovarali sudbonosno "da".

Ovaj događaj je bio tema emisije "150 minuta", a ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uključenje je imao Vlada Nastić, kum sa pomenute svadbe.

"U suštini dogodilo se to da sam ja putovao dan pre nekih 1.700 kilometara iz Švajcarske i bio sam umoran, a pored toga smo u trenutku kada smo išli po mladu, napravili jednu finu atmosferu kod kuće, tako da nisam imao priliku ništa ni da jedem. To je rezultiralo da i manja količina rakije bude dovoljna, bilo je izuzetno vruće, valjevska rakija je bila hladna i kao što se vidi, te dve stvari nikako ne idu zajedno", rekao je Vlada.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ISPOVEST "VIRALNOG KUMA" IZ VALJEVA Njegov snimak sa svadbe obišao je Srbiju, i matičarka je bila u šoku: Evo šta kaže posle svega

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Venčanje koje je održano u Valjevu pre nekoliko dana i dalje se prepričava u celoj Srbiji i to zbog kuma koji je popio toliko količinu alkohola da je jedva stajao na nogama. Zbog njegovog stanja, venčanje je skoro otkazano, ali je ipak uspešno završeno uz pomoć prijatelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.