Odluka koje je mnoge ostavila u čudu: Beograđanin kažnjen zbog igranja svog dvogodišnjeg deteta

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka koje je mnoge ostavila u čudu: Beograđanin kažnjen zbog igranja svog dvogodišnjeg deteta

Nova odluka o kućnom redu u Beogradu izaziva veliku buru u javnosti u proteklih mesec dana. Iako zvanično još uvek nije stupila na snagu, jedan Beograđanin je već dobio kaznu koja je mnoge ostavila u čudu...

Nenad Elezović je platio kaznu zbog toga što je njegovo dvogodišnje dete, igrajući se, trčalo kroz stan. Kazna, odnosno opomena u iznosu od 2.500 dinara, koju je platio, zapravo je posledica "sukoba" sa komšijama, koja je trajala duže vreme.

Elezović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da zgrada u kojoj stanuje sa porodicom ima nešto slabiju izolaciju, pa se često može čuti "svaka buka iz svakog stana, čak i malo glasniji govor".

"Komšije koje stanuju ispod nas su, kada je dete prohodalo i postalo živahnije u igri, počele da se žale da buka dolazi iz našeg stana. Ja sam više puta pitao komšiju kakva je ta buka, ali on nije znao da mi objasni. U jednom trenutku, mi smo shvatili da mu smeta kada dete protrči, jer se tada poprilično čuje to 'tutnjanje'. Kada sam pokušao da mu objasnim, on mi je rekao da se ne žali na dete nego na buku", priča "kažnjeni" otac.

Jednoga dana oko pola devet ujutro porodici Elezović je na vrata došla patrola policije, zbog prijave da se u njihovom stanu "premešta nameštaj".

Komšije su se, inače, oko godinu dana unazad dolazile na njihova vrata i želile se na buku, pa je na njihov poziv policija nekoliko puta dolazila da opominje Elezoviće. Česta pojavljivanja policije na vratima Nedanov stariji sin je počeo da doživljava veoma stresno, zbog čega su ga roditelji vodili i kod doktora.

Kako se ova priča završila pogledajte u prilogu Prve televizije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kažnjen zbog buke u stanu, tvrdi da je to samo njegovo dete trčalo

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2019

Nova, dugo najavljivana odluka o kućnom redu u stambenim zgradama još nije stupila na snagu u Beogradu, a jedan Beograđanin već je platio kaznu od 2.500 dinara zbog deteta koje je trčalo kroz stan...Naime, kako je Nenad Elezović ispričao za "Blic", komšijama koji se nalaze u stanu ispod njegovog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.