Izvor: B92, 22.Nov.2023, 15:11

Neverovatna spretnost: Ljudi ni ne vide šta prodaje, a zaradila je 18,7 miliona dolara VIDEO

Dženg Sjang Sjang radi uživo prenose i video snimke u kojima je toliko brza, da, ako trepnete, nećete videti šta je pokazala.

Mnogi influenseri uspevaju da zarade preko društvenih mreža, ali kineska influenserka Dženg Sjang Sjang postigla je zavidan uspeh svojom prodajnom taktikom.

Asistent joj preda kutiju, ona samo pokaže proizvod na nekoliko sekundi, kaže cenu i sledi novi proizvod. Ona nema dugu prezentaciju proizvoda, ali ako trepnete, možda nećete videti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta je pokazala.

Ova tehnika je posebno uspešna na influenserinim direktnim prenosima, što je poboljšalo njenu prodaju. Za nedelju dana zaradila je neverovatnih 18,7 miliona dolara, piše TodayOnline.

Sjang Sjang radi striming uživo od 2017. godine, ali u poslednjih mesec dana poseta na njenim društvenim mrežama je naglo porasla. Broj njenih pratilaca dostigao je milion, a njeni video snimci na TikToku postali su viralni i izazivaju mnoge reakcije.

2Kako je ovo zadovoljstvo gledati“, "Ne vidim šta ona prodaje“, "Ništa ne razumem“, "Mrzim ovo da gledam“, "Ona ovo radi da bi zadržala gledaoce i stvorila osećaj hitnosti. Briljantno“, samo su neki od komentara ispod njenih videa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.