Neprepoznatljiv: Legendarni glumac prvi put posle četiri godine viđen u javnosti FOTO

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 15:05

Neprepoznatljiv: Legendarni glumac prvi put posle četiri godine viđen u javnosti FOTO

Glumačka legenda Danijel Dej Luis pojavio se u javnosti prvi put nakon četiri godine.

Trostruki dobitnik Oskara, koji je svoj poslednji film snimio 2017. godine, pokušao je da ostane ostati neprimetan dok je obavljao poslove u Njujorku, skrivajući se iza tamnih sunčanih naočara i crne bejzbol kape. Ipak, identitet 66-godišnje zvezde otkrila je činjenica da je koristio telefon na preklop, uređaj zbog kojeg je postao viralan još 2018. godine. Dej Luis je takođe primećen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako se potpisuje svojim imenom dok je preuzimao paket u Njujorku.

Glumac poreklom iz Velike Britanije, koji je obrijao glavu 2017., sada ima srebrne lokne do ramena. U petak je glumac viđen drugi put u isto doba dana, sa istom kapom i naočarima, dok je hodao ruku pod ruku s dugogodišnjom suprugom Rebekom.

Dej Luis se iz glume povukao 2017. godine, nakon blistave karijere koja je trajala više od tri decenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.