Nakon navoda o zdravlju Kejt Midlton, oglasili se predstavnici palate

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 10:33

Nakon navoda o zdravlju Kejt Midlton, oglasili se predstavnici palate

Poslednji put Kejt Midlton u javnosti smo videli na božićnoj službi, a to je bilo nekoliko dana pre Nove godine.

Naredna vest o njoj glasila je da je hitno operisana i da je u pitanju problem sa abdomenom, bez ikakvih preciznijih informacija i detalja.

Iz Kensingtonske palate do sada su izašle samo dve kratke objave: Kejt se oseća dobro i oporavlja se u Vindzoru.

Najnoviji val glasina podstakla je činjenica da je Vilijam "zbog privatnih razloga" otkazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neke obaveze, pa i odlazak na komemoraciju svog kuma, poslednjeg grčkog kralja Konstantina, koji je preminuo u 83. godini života.

"Kensingtonska palata je u januaru jasno objavila rokove princezinog oporavka. Oglasili bismo se sa bilo kakvom bitnom novom informacijom", rekao je sada glasnogovornik za američki Pejdž siks i dodao samo kako se 42-godišnja princeza "dobro oporavlja".

I pored toga, teorije o Kejt i njenom zdravlju ne prestaju.

Naime, na Tviteru je neko postavio pitanje da li je Kejt Midton umrla, a drugi traže informaciju šta se zaista dešava.

"Gde je nestala", " Zašto svi ćute? Na kraju krajeva, zašto je nismo videli kako napušta bolnicu posle operacije", bili su samo neki od komentara

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.