Da li je Kejt Midlton UMRLA? Od princeze od Velsa ni traga, ni glasa - Britanci zabrinuti, palata ĆUTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 02:02

Da li je Kejt Midlton UMRLA? Od princeze od Velsa ni traga, ni glasa - Britanci zabrinuti, palata ĆUTI

Žena princa Vilijama nije viđena od Božića, nakon saopštenja da se oporavlja od operacije stomaka.

Poslednji put Kejt Midlton u javnosti smo videli na božićnoj službi, a to je bilo nekoliko dana pre Nove godine.

Naredna vest o njoj glasila je da je hitno operisana i da je u pitanju problem sa abdomenom, bez ikakvih preciznijih informacija i detalja.

Iz Kensingtonske palate do sada su izašle samo dve kratke objave: Kejt se oseća dobro i oporavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u Vindzoru.

Nije se pojavljivala više od dva meseca, što je, reći će poznavaoci prilika na dvoru, možda i najduža pauza koju je napravila otkako se udala za princa Vilijama.

Ni njen suprug nije baš najbolje raspoložen, što je i logično, bez obzira na položaj u društvu i visoku funkciju. Aktivnosti je sveo na minimum, kuću napušta samo kad mora i češće ga vidimo zabrinutog lica, nego nasmejanog.

Pre nekoliko dana izostao je sa komemoracije svom kumu, grčkom kralju Konstantinu, kojoj je prisustvovala cela porodica. Alarm u britanskoj javnosti istog časa se oglasio.

Sada su neki već počeli da dižu uzbunu.

Naime, na Tviteru je neko postavio pitanje da li je Kejt Midton umrla, a drugi traže informaciju šta se zaista dešava.

- “Gde je nestala?...” Zašto svi ćute? Na kraju krajeva, zašto je nismo videli kako napušta bolnicu posle operacije - bili su samo neki od komentara

IS KATE MIDDLETON DEAD?! WHAT IS GOING ON?!

— vidhi desai🎀 (@wannabewaldorf) February 29, 2024

Kralj Čarls, a ipak se nekoliko puta pojavio u javnosti. Od Kejt - ni traga, ni glasa.

Da li je njena zdravstvena situacija lošija od njegove? Šta to krije britanski dvor?

Sve što znamo, ako uopšte išta znamo, jeste da se princeza od Velsa oporavlja u porodičnoj rezidenciji Adelejd kotidž u Vindzoru i da se neće vratiti uobičajenim obavezama pre Uskrsa, odnosno do aprila.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon navoda o zdravlju Kejt Midlton, oglasili se predstavnici palate

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Poslednji put Kejt Midlton u javnosti smo videli na božićnoj službi, a to je bilo nekoliko dana pre Nove godine...Naredna vest o njoj glasila je da je hitno operisana i da je u pitanju problem sa abdomenom, bez ikakvih preciznijih informacija i detalja...Iz Kensingtonske palate do sada su izašle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.